web design: web design

kodulehe valmistamine

: Kodulehe valmistamine
You have 0 items in your basket
My basket

Payment Types

Roli.eeServicesKarting school

Racing school

We spend individual preparation of pilots.This course goes further into the art of braking,passing,inside and outside lines,race strategy.


We offer different karts:

Kadet -5HP
Rotax Max Jun-21HP
Rotax Max-28HP
Lessons pass on a special racing line.
Includes:full prepared racing kart,service of the mechanic and the coach.In addition we offer placing in hotel.The course is conducted by the skilled coach.Among beginning the career at our school- Ken Hildebrand(world champion Rotax Max Jun),Jegor Popov (the champion of Baltic F-4),Martin Rump(the champion of Estonia of Raket).
For the additional information call 003725222239 or write info@roli.ee.

Our pupils:


Karl-Kenneth Newhaus-klass Kadet

Cristofet Reitam-klass Kadet

Juri Vips-Eesti Meister 2011,klass Raket

Jan Adrian Jõeorg-Eesti Meister 2009,klass Mikro.

Martin Seppam-Eesti Meister 2009,2008 Noorte Ringrada.

Ermo pihtjõe-Soome Meister 2009,klass Raket Junior.

Mark Rõõmussaar-Pori Kevaden cup 2009- võitja.

Martin Rump-Eesti Meister 2008 klassis Raket.

Remo Rahula- Eesti Meisti võistlusel 2009-2koht,klassis Raket.

Karl Soidla-Eesti Meistri võistlusel 2009 klassis Raket-2 koht.

Martin Täht-Eesti Meistri võistlusel 2009 klassis Rotax Max-3 koht.

Kaur Rõõmussaar-2009 klass Kadet.

Andre Otti-2009 klass Kadet.

Paul August Lääne-2009 klass Mikro.

Siret Räämet-2009 klass Mikro.

Artur Ploom-Eesti Meistri võistlusel 2009-3 koht.Mikro

Cristopher Vaalma-Eesti Meistri võistlusel 2009-2 koht.Mikro

Karl Lõoväli-2009 klass Raket.

Kaspar Kanne-2009 klass Raket.

Andreas Otti-2009 klass Raket.

Tanel Tammeveski-2009 klass Raket.

Mart Soo-2009 klass Raket.

Kristjan Salvet-2009 klass Raket.

Ralf Merilaht-2009 klass Raket.

Frank Merilaht-2009 klass Raket.

Viktor Gorshkov-2009 klass Rotax Junior.

Tõnis Liigmann-2008 Eesti Karika võitja klassis Rotax Max.

Mihail Vovchok-2009 klass Rotax Max,Eesti Meistri võistlusel 2008 klassis raket -3 koht.

Karl Songisepp-2009 klass Rotax Max.

Kenneth Hildebrand-2009 Eesti Meister klassis KZ2,Mailma Meister 2005 klassis Rotax Junior.

Cristen Laos-2009 klass Rotax Max.

Märten Metsaviir-2009 klass Rotax Max.

Geor Vann-2009 klass KZ2.

Karl Robert Valk-2008 klass Raket.

Ron Mamers-2007 klass Raket.

Madis Täht-Eesti Meister 2005 klassis Yamaha.

Kristjan Penjam-2007 klass Rotax Max.

Aleksander Ottokar-2005 klass Rotax Max.

Jegor Ljahh-2006 klass Mikro.

Aleksandr Ljahh-2006 klass Rotax Max.

Andrei Lisitsin-2005 klass Yamaha.

Aleksander Smirnov-2006 klass Rotax Max.

Dennis Karpov-2005 klass Kadet.

Egor Popov-Balti Meister 2004 formel-4.

Anton Pankratov-2004 Formel-4.

Konstantin Gordienko-2005 klass Rotax Max.

Alder Parker-2005 klass Yamaha.





kodulehed, veebilehed